WELKOM BIJ UPTOWN FOOD & DRINKS

UPtown is dé huiskamer van het gezellige wijnhavengebied. De Rotterdamse wijnhaven is een onontdekt idyllisch stukje van Rotterdam, tussen de Boompjes en de Blaak. In de wijnhaven vind je gezellige horecagelegenheden en heb je overal waar je kijkt uitzicht op water. 

Op de locatie waar voorheen Eetcafe 't Gesprek was gevestigd is na een flinke verbouwing UPtown Food & Drinks geopend. Eigenaar en gastheer Niels Soffree biedt de Rotterdammers die het hippe wijnhavengebied wonen en werken een nieuwe huiskamer.

Je kunt hier terecht voor een goede kop Rotterdamse koffie, maar ook voor een gezellige borrel of een smakelijk diner. Ook 's avonds is UPtown een fijne plek om nog even met collega's of vrienden te borrelen. Onze chef bereidt graag een heerlijke maaltijd voor je. Op onze menukaart vind je een fijne mix van comfort food, klassieke gerechten en seizoensspecials. Of je nu alleen even snel voor een borrel met lekkere bar bites komt, of alle tijd hebt voor een uitgebreid drie-gangen menu: UPtown is the place to be! 

Niels Soffree UPtown Rotterdam restaurant

Jouw gastheer, Niels Soffree

Niels is geen onbekende in de Rotterdamse horeca. Hij leerde het vak bij onder andere sterrenrestaurant De Hermitage in Rijsoord, de Holland Amerika Lijn en de Rotterdamse Harbour Club. Niels weet wat gastvrijheid is en greep direct zijn kans toen voormalig eetcafé Het Gesprek op zijn pad kwam. Na een grote verbouwing staat op die plek nu UPtown. Of je nu toe bent aan een snel kopje koffie of ’s avonds geen zin hebt om te koken: in de huiskamer van Niels ben je welkom voor een hapje, een drankje en een praatje.

UPtown is the place to be:

Lunch & Diner

Dagverse producten, met zorg bereid in onze keuken. Van woensdag tot en met zondag kun je vanaf 13.00 uur bij ons terecht voor lunch, borrel en diner.

Borrelen op het terras

Wist je dat we aan de havenkant een gezellig terras hebben? Kom hier op een mooie dag lekker van de zon genieten!

Leuk met groepen

Heb je iets te vieren? Wil je gezellig met vrienden, familie of collega’s komen borrelen of eten? Leuk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

SFEERIMPRESSIE

WIL JE BIJ ONS RESERVEREN?

We zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend vanaf 11.30 uur en op zaterdag vanaf 15.00 uur. Je kunt bij ons terecht voor een echt Rotterdams kopje koffie, maar ook voor lunch, borrel of diner. In het weekend kun je onze locatie afhuren voor een diner of een feestje. 

Meer weten over de mogelijkheden bij UPtown Food & Drinks? Neem dan contact met ons op!