Bekijk onze menukaart

 

 

Bij UPtown kom je voor een mooi glas wijn of een lekker koud biertje aan de bar en geniet je van ons comfort food als je zelf even geen zin of geen tijd hebt om te koken. Je kunt bij ons terecht voor ons streetfood menu van woensdag tot en met zondag, vanaf 15.00 uur. Verwacht bij ons een stadse keuken, waar je terecht kunt voor lekkere hapjes bij je borrel of een streetfood menu voor de grotere trek. Overigens kun je bij ons streetfood menu kiezen voor een gerechtje voor jezelf, of meerdere gerechtjes om samen te delen.

Bekijk hiernaast ons meest recente menu en werp ook meteen even een blik op de overige menukaarten hieronder: de kaarten met de bar bites en de drankjes.

Wist je dat UPtown ook een gezellige locatie is voor een borrel, receptie, verjaardag, bruiloft of voor een vergadering? We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden die we je graag een keer laten zien. Kom gerust eens langs tijdens onze openingstijden, of maak een afspraak! Je kunt ons bereiken op 010-282 79 55 of via info@uptown-rdam.nl.